האזור האישי
כדי לראות את השמורים בכל מכשיר ולקבל מייל כשמשהו בהם משתנה — נכנסים עם המייל. בלי סיסמה.
בכניסה אתם מסכימים לתנאי השימוש ולמדיניות הפרטיות. בחשבון נשמרים כתובת המייל (ובכניסה עם Google — גם השם), העמודים ששמרתם, רשימת "הטיסות שלי", ההגדרות וההסכמות, ורישום של המיילים שנשלחו (בלי התוכן) — הפירוט המלא. עמודי בריאות ומקוואות נשארים רק בדפדפן.